Rosa Peral, a l'Hospital Penitenciari de Terrassa amb coronavirus

Rosa Peral, a l'Hospital Penitenciari de Terrassa amb coronavirus

20.03.2020 | 17:22

La guàrdia urbana de Barcelona Rosa Peral, acusada d'haver assassinat a la seva parella Pedro Rodríguez confabulada amb el seu amant Albert López en el marc d'un triangle amorós, roman ingressada a l'Hospital Penitenciari de Terrassa després de donar positiu en el test de coronavirus.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) han confirmat que Peral, que ja es va absentar de l'última sessió del judici dimarts passat, ha estat sotmesa a la prova del COVID-19 i ha donat positiu, per la qual cosa, tal com han assenyalat fonts del Departament de Justícia, totes les internes de la presó de Wad-Ras, on compleix presó provisional, han estat aïllades.

Les mateixes fonts del TSJC han assegurat que cap dels nou membres del jurat popular que jutja el seu cas presenta símptomes relacionats amb el coronavirus, de manera que, de moment, no se suspendrà la deliberació del veredicte, que va començar dimecres. No obstant això, en cas que algun dels membres pugui ser sospitós d'haver-se infectat, serà examinat pels forenses de l'Audiència de Barcelona per a determinar si cal posar-los en quarantena.

Peral no va assistir en persona a l'exposició de l'informe del seu defensa i va intervenir per videconferència per a fer ús del seu dret a l'últim torn de paraula seguint així les ordres del magistrat president del Tribunal del Jurat, Enrique Rovira, que va impedir que l'acusada es personés a la sala per estar amb "molèsties" i tos i després de ser avaluada pels metges.