FGC redueix el servei de trens
La crisi del coronavirus

FGC redueix el servei de trens

17.03.2020 | 11:42

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha decidit reestructurar el servei de trens a partir d'aquest dimarts, 17 de març, a les línies metropolitanes per fer front als requeriments del Govern en la lluita contra el coronavirus. D'aquesta manera, la companyia adequa l'oferta d'acord a la demanda i a les indicacions rebudes per part del Govern i de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona. A
partir d'avui, dimarts, el servei en hora punta serà del 60% i la resta de la jornada, del 40%. Quedarà suprimit el servei L12 (Reina Elisenda).

A la línia Barcelona-Vallès, durant les hores punta hi haurà 4 trens/hora a l'S1 (Terrassa); 4 trens/hora a l'S2 (Sabadell); 6 trens/hora a l'L6 (Sarrià-Pl. Catalunya) i 6 trens/hora a l'L7 (Av. Tibidabo). Durant la resta del dia, a les línies S1 i S2 hi haurà 3 trens/hora mentre que a l'L6 i L7 es mantindran les 6 freqüències.

Tot i aquestes modificacions, FGC desaconsella viatjar excepte per raons inajornables i, per aquest motiu, recomana als clients que es vegin obligats a desplaçar-se que s'informin sobre les possibles afectacions al servei a través dels missatges de megafonia a les estacions i a l'interior dels trens, que consultin les vitrines informatives, el web www.fgc.cat, l'app d'FGC, el twitter @FGC o truquin al telèfon d'informació 012.