Un vehicle afectat i bombers i policies municipals a la zona d'Ègara on va tenir lloc l'accident.

Motorista ferit greu en un accident de trànsit al barri d'Ègara

05.03.2020 | 10:02

Un motorista va resultar ferit greu ahir en un accident de trànsit ocorregut a la confluència de la carretera de Castellar amb el carrer de Josep Tapiolas, al barri d'Ègara.

La moto va xocar amb un turisme. La Policia Municipal, que investiga els fets, va rebre l'avís del 112 a les 2.17 de la tarda. Segons les primeres informacions, el motorista es trobava inconscient i havia patit fractures. Personal sanitari el va atendre en una ambulància medicalitzada i el va traslladar a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Un altre accident, amb un resultat de dos ferits, va tenir lloc dilluns, a les deu de la nit, a l'avinguda de Santa Eulàlia, a l'alçada del carrer de Colom, i els vehicles accidentats van quedar ocupant la via. Agents de la Policia Municipal van desviar el trànsit de la zona afectada.

El conductor i l'acompanyant d'un dels vehicles van ser traslladats a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa per ser atesos. La persona que anava al volant del turisme va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia. La taxa també va ser negativa en la prova realitzada pel conductor de l'altre vehicle implicat en l'accident. A les 10.35 de la nit, els cotxes van ser retirats de la via i aquesta va quedar oberta novament al trànsit.