Arxiu.

Dues persones atropellades per un cotxe a Sant Llorenç

03.03.2020 | 09:51

Un vehicle va atropellar dues persones el dissabte al vespre al barri de Sant Llorenç. Almenys tres accidents més van provocar víctimes durant el cap de setmana al terme municipal de Terrassa.

Dissabte, a les nou del vespre, dos vianants van resultar ferits en ser atropellats al carrer del Camí de la Font de les Canyes, a l'alçada del carrer de Cavall Bernat. Les dues víctimes van ser traslladades amb contusions lleus a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, segons la Policia Municipal. Segons sembla, es va desencadenar una baralla després de l'accident. Uns testimonis va explicar als agents que l'acompanyant del conductor del vehicle havia agredit a una persona, que ja no es trobava al lloc. Era impossible la seva identificació.

motorista i acompanyant

Un altre accident de circulació va tenir lloc diumenge, a les 4.50 de la tarda, a la carretera de Rubí, al sector de les Fonts. Un motorista i el seu acompanyant van resultar ferits en col·lidir amb un turisme prop del carrer de Sant Carles. Tots dos van ser traslladats a urgències de l'Hospital de Terrassa.

A les 11.50 de dissabte va tenir lloc un accident a la carretera de Rubí, a Can Jofresa, en el qual va resultar ferit lleu el copilot d'un dels vehicles implicats, que va ser traslladat a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

A les 8.15 del matí de dissabte, un ciclista va patir lesions en col·lidir amb un turisme al carrer d'Almeria, a l'alçada del passeig del Vint-i-dos de Juliol (barri d'Ègara). El ciclista va ser atès a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. El dissabte, a les sis del matí, un turisme va xocar contra dos estacionats al carrer de Sicília, segons fonts dels serveis d'emergències. No consta que l'accident provoqués ferits.