Instal·lacions de Mútua Terrassa.
Crisi coronavirus

El pacient ingressat a Mútua Terrassa dona negatiu per coronavirus

26.02.2020 | 10:57

L'home que va ingressar ahir a Mútua Terrassa per la sospita d'haver-se contagiat per coronavirus ha donat negatiu després d'haver-se conegut el resultat de les proves. Així ho ha confirmat Mútua Terrassa a través de Twitter amb el següent missatge:Es tracta d'un veí de Sant Cugat que sembla que viatja regularment a Milà per qüestions professionals i que es va començar a trobar malament aquest cap de setmana.

Des de Mútua Terrassa, seguint els protocols marcats per les autoritats sanitàries, no van fer cap declaració al respecte ahir com tampoc el personal mèdic que tracta al pacient a la planta 15. L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, al seu compte personal de twitter va confirmar ahir a la nit que, efectivament, a Mútua s'estava estudiant el cas del veí de Sant Cugat, tot i que no estava confirmat que patís la malaltia.

L'alcalde a les seves xarxes socials va demanar "Calma i tranquil·litat" i va explicar: "No hi ha cap cas confirmat de coronavirus a Terrassa. A Catalunya hi ha 8 casos pendents de resultats, entre ells un a Mútua Terrassa, d'un ciutadà que no resideix a la ciutat. Màxima confiança en el nostre sistema de salut".Ahir dimarts es va fer públic el primer cas de coronavirus a Catalunya, una noia italiana de 36 anys que està ingressada a l'Hospital Clinic de Barcelona.