Tres detinguts per robar productes gurmet de supermercats

Tres detinguts per robar productes gurmet de supermercats

25.02.2020 | 12:19

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona dos homes i una dona a qui atribueixen la comissió de com a mínim de 39 furts, cinc robatoris i un atracament en supermercats de Catalunya, d'on s'emportaven productes gurmet.

La policia catalana ha informat avui que els tres detinguts formaven part d'una banda, establerta a Barcelona i Terrassa, molt especialitzada en el robatori d'aquest tipus de productes de luxe de primeres marques.

La investigació va començar el mes de novembre de 2019, després de constatar un augment d'aquest tipus de robatoris en nombrosos supermercats de Barcelona i la seva àrea metropolitana, tots ells pertanyents a una mateixa cadena.

Els detinguts, que no dubtaven a utilitzar la violència si eren descoberts in fraganti, s'emportaven tot tipus de productes gurmet, especialment ampolles de vi i licor, algunes valorades en 3.000 euros, i en ocasions havien comès fins a sis robatoris o furts en un sol dia.

El passat dia 13, agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona els van sorprendre després de robar un saxo i dues guitarres en dues botigues d'instruments musicals del barri de Gràcia.

La Guàrdia Urbana va posar els detinguts a disposició dels Mossos, que els van relacionar amb la resta de robatoris i furts dels quals se'ls acusen.

Els tres detinguts, joves romanesos d'entre 21 i 25 anys que ja havien estat detinguts amb anterioritat en altres ciutats espanyoles per 14 robatoris similars, ja han ingressat a la presó per ordre del jutjat d'instrucció número 11 de Barcelona.