Portava haixix i marihuana i tenia ordre de crida i cerca

Portava haixix i marihuana i tenia ordre de crida i cerca

25.02.2020 | 04:00

Aquella olor i la casualitat de creuar-se amb uns policies van conformar un còctel fatal per a ell. El dissabte a la tarda, uns policies municipals que patrullaven per la Maurina van passar al costat d'un individu i van apreciar l'olor inconfusible, i molt penetrant, a cànnabis. Aquell individu va ser detingut. Portava droga, però va acabar en els calabossos perquè tenia pendent una ordre judicial de crida i cerca emesa per un òrgan judicial de Tarragona.

La dotació policial va aturar l'individu a les 5.25 de la tarda al carrer de Dom Bosco, a l'alçada del carrer de Núria, perquè la forta olor que desprenia va alertar els agents. L'origen de l'aroma semblava clar: maria o una substància anàloga.

Llum vermella
Els guàrdies van identificar el sospitós. En filtrar les seves dades al sistema d'informació policial, va saltar la llum vermella: aquell l'individu tenia pendent una ordre de detenció dictada per un jutjat penal de Tarragona.

Havia de ser arrestat. En l'escorcoll, els policies li van decomissar 0'7 grams d'haixix i 2'8 grams de marihuana. El detingut va requerir ser atès pel metge forense, així que la patrulla el va traslladar a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. Després, a la Prefectura per a la instrucció de diligències.