Arxiu.

Cinc ferits en quatre accidents de trànsit

19.02.2020 | 09:34

Almenys cinc persones van resultar ferides divendres i dissabte en quatre accidents de trànsit als casc urbà de Terrassa.

Divendres, a les 6.30 de la tarda, dos conductors van resultar ferits en xocar els seus vehicles al carrer de Miquel Servet, a l'alçada de la carretera de Montcada. Una ambulància va acudir al lloc dels fets però no va haver de traslladar ningú a un centre sanitari, ja que tots dos conductors van manifestar que s'hi desplaçarien pels seus propi mitjans.

A les 11.55 de la nit de divendres, un motorista va patir una caiguda a la carretera de Matadepera, a Sant Pere, i va ser traslladat per una ambulància a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Dissabte al migdia, una moto va realitzar una maniobra incorrecta i va col·lidir amb un turisme al carrer de Galileu, segons informacions recollides per la policia. La motorista va resultar ferida. I el mateix dissabte, a les 10.25 de la nit, va tenir lloc un accident a l'avinguda del Vallès, a Ègara, entre una moto i un turisme. El motorista va patir lesions, en principi de caràcter lleu, i va ser traslladat a urgències de l'Hospital de Terrassa.