Dues furgonetes dels Mossos van tallar la Rasa i van entrar a un dels locals nocturns del popular carrer d'oci del centre de Terrassa.

Espectacular batuda policial a la Rasa

15.02.2020 | 17:08

Ahir divendres es va produir una espectacular batuda policial a la Rasa. Dues furgonetes amb agents antidisturbis del Cos de Mossos d'Esquadra van tallar el carrer i van entrar a un dels locals nocturns del popular carrer d'oci del centre de la ciutat. Un bon nombre de joves, com es pot comprovar a la imatge que acompanyen aquestes ratlles es van apropar al lloc dels fets. Els agents van entrar al local, però a hores d'ara no es coneix l'objectiu del dispositiu.

Recordem que la Rasa s'ha convertit en un lloc d'especial sensibilitat policial degut a la controvèrsia que genera entre el veïnat l'oci nocturn, especialment els caps de setmana i dintre dels caps de setmana, la nit dels divendres al dissabte. Els sorolls, l'incivisme i alguns actes de delinqüència, han donat peu a l'activació d'un dispositiu preventiu policial permanent durant els caps de setmana en coordinació de la Policial Municipal i els Mossos d'Esquadra. No se sap si la intervenció d'ahir té alguna cosa a veure amb aquest dispositiu, si es conseqüència d'ell o es tracta d'una actuació puntual dels mossos.