Un moment de la jornada a Mossèn Homs.

Jornada professional hortícola

11.02.2020 | 12:40

El regidor d'Economia Social i Innovació i Turisme, Pep Forn, ha assistit a la jornada professional hortícola d'intercanvi d'experiències entre productors i restauradors organitzada per Terrassa Gastronòmica amb la col·laboració de les associacions Sant Galderic, Miquel Agustí i Gremi d'Hosteleria. La jornada s'ha emmarcat dins la campanya de promoció dels espigalls de col brotonera i els productes de temporada que s'està duent a terme fins el proper diumenge 16 de febrer. L'acte, que ha comptat amb la presència de Joan Simó, de la Fundació Miquel Agustí; Manel Ros, de la Fundació Sant Galderic; Montse Marcé, presidenta de l'Associació d'espigalls del Garraf; i Lluís Franco, tècnic i hortolà de Can Bros a Sabadell, s'ha celebrat a l'Escola d'Hosteleria Torre de Mossèn Homs.


Ja hi col·laboren:
Informa't 93 728 37 17