Arxiu.

Fuig després d'un xoc i acaba denunciat

04.02.2020 | 04:00

La col·laboració d'una ciutadana va afavorir la localització del conductor d'una furgoneta que el dissabte va fugir després d'un accident amb un ferit a Vallparadís.

A les 00.30, el Cuerpo Nacional de Policía va informar a la Policia Municipal d'un accident de trànsit a la cruïlla dels carrers de Prat de la Riba i d'Urquinaona. Un dels vehicles implicats, una furgoneta, s'havia fet escàpol. La trucada d'una ciutadana va facilitar la descripció de la furgoneta i va confirmar que aquell vehicle havia xocat contra un altre turisme. El SEM va assistir al conductor víctima de l'accident, que presentava mal al coll.

Una dotació de la Policia Municipal va localitzar la furgoneta al carrer de la Mare de Déu del Pilar, a l'alçada de la rambla de Sant Nebridi. Identificat el conductor, els agents van comprovar que no disposava d'un permís de conduir vàlid. Van cursar denúncies administratives.

Dissabte, a les 2.30 de la tarda, una col·lisió entre dos vehicles es va saldar amb una persona ferida al carrer del Doctor Calsina, a l'alçada del carrer del Doctor Ferran. Un dels vehicles es va encastar contra l'aparador d'una botiga. Una ambulància va traslladar una de les conductores a MútuaTerrassa.