Una motorista dóna positiu d'alcohol després d'un accident

29.01.2020 | 04:00

Va quedar imputada per un delicte contra la seguretat del trànsit. La conductora d'un ciclomotor implicat en un accident va donar positiu, amb alts nivells, en les proves d'alcoholèmia que va haver de realitzar després d'un xoc ocorregut dilluns a la nit a Sant Pere Nord. Unes hores abans la Policia Municipal també havia obert diligències a un conductor després d'un accident. Aquest imputat va multiplicar per quatre la taxa màxima permisa.

A les 10.50 de la nit va tenir lloc un accident a la Rambla de Francesc Macià, a l'alçada de la plaça de l'Aigua, amb un turisme i un ciclomotor implicats. La conductora del ciclomotor va donar positiu en la primera prova d'alcoholèmia, la d'orientació, amb una taxa de 0,84 mil·ligrams. Va ser traslladada a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, on agents de la Policia Municipal li van realitzar les proves evidencials. I els valors van pujar: els resultats van ser de 0,96 i 0,92 mil·ligrams. La Policia Municipal va obrir diligències penals.

A les set de la tarda, agents locals van denunciar per la via penal un conductor involucrat en un accident ocorregut al carrer de les Borges Blanques, al sector de les Arenes-la Grípia-Can Montllor. Els nivells a les proves d'alcoholèmia van ser d'1.03 i 1,12, més de quatre vegades el màxim permès en la conducció.