Un fort vent... i molts paraigües trencats

Un fort vent... i molts paraigües trencats

21.01.2020 | 12:03

El pas del temporal per Terrassa, que ha vingut acompanyat de pluja i un fort vent, ha deixat aquest matí imatges curioses a molts carrers de la ciutat, com la de nombroses papereres plenes de paraigües trencats. Segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), fins a les 11.30 del matí, a Terrassa s'havia registrat una ràfega màxima de vent de 82 km/h, a les 10.58 hores.

El telèfon d'emergències CAT112 havia rebut, fins a les 9.30 hores, un total de 676 trucades procedents del Vallès Occidental. Al conjunt de Catalunya s'han registrat 4.747 trucades a causa de 3.512 incidents originats per la borrasca.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, el temporal passarà a ser, principalment, de pluja. Les precipitacions seran generalitzades i afectaran sobretot la meitat est de Catalunya i tota la façana del litoral i prelitoral. Les àrees més afectades seran les comarques del sud de Tarragona i les comarques de Girona, on es podran superar els 200 l/m2 en 24 hores. D'altra banda, el temporal d'onatge es mantindrà actiu, amb onades de 6 i 8 metres d'alçada.