Foto d'arxiu.

Dos individus són imputats per conduir vehicles en estat d'ebrietat

14.01.2020 | 09:30

Un passava de 0,80 mil·ligrams. L'altre, fregava aquest nivell. Dos conductors han estat imputats per les altes taxes de les seves proves d'alcoholèmia, que van realitzar a instàncies de la Policia Municipal dissabte passat, en un interval de mitja hora. El segon implicat acabava de xocar amb pilones. Ell mateix ho va admetre.
A les 6.48 del matí, una patrulla de la Policia Municipal va aturar un vehicle que circulava de manera erràtica pel carrer de Galileu, a l'alçada del de Fra Bonaventura Gran. Els agents van efectuar al conductor la prova estimativa d'alcoholèmia, que va donar un resultat de 0,80 mil·ligrams. Una vegada traslladat a la Prefectura, els resultats de les proves de precisió van ser de 0,83, una taxa que va motivar l'apertura de diligències per un delicte contra la seguretat viària.
Una mitja hora després, a les 7.15, agents del mateix cos van trobar un vehicle aturat al mig de la calçada del carrer del Teatre, al Centre. El conductor va manifestar als agents que havia col·lidit amb una pilona quan sortia d'un aparcament. També va haver de bufar. A les dues proves evidencials, els resultats van ser de 0,80 i 0,79.