El calefactor té una potència de 2.000 w i termòstat regulable.

Nova promoció: un calefactor d'aire Taurus

20.11.2019 | 04:00

Diari de Terrassa endega una nova promoció per premiar la fidelitat dels seus lectors. L'oferta no podria ser més útil en aquesta època de fred ambiental. Es tracta d'un calefactor d'aire, un aparell pràctic de la prestigiosa marca Taurus que aquest mitjà de comunicació posa a la disposició dels egarencs a un preu inigualable: 21,95 euros, més cupons.

La mecànica de participació és similar a la que ha regit altres promocions de les moltes que ha emprès Diari de Terrassa en els últims anys: el periòdic anirà publicant cada dia en la seva portada un cupó específic d'aquesta oferta. Els interessats a participar en la promoció han de retallar el cupó i enganxar-lo en un bitllet que també sortirà publicat en el diari.

Quan la butlleta estigui completa, amb tres cupons de dia laborable i un de l'edició de dissabte, el lector podrà bescanviar-la pel calefactor pel preu indicat: 21,95 euros (el preu de venda al públic és de 42,90 euros). El canvi es fa a les oficines de Diari de Terrassa, al número 14 del carrer del Puig Novell, baixos. Els subscriptors tenen encara més avantatges econòmics: poden aconseguir l'aparell sense necessitat de retallar cupons. El preu per a ells és de 20,95 euros.

El calefactor té potència de 2.000 w i termòstat regulable, amb dues potències de calefacció i posició ventilador. La promoció és vàlida fins al 31 de desembre d'enguany o fi d'existències.

La promoció és fins el 31 de desembre o fi d'existències