Mesures socials

La Generalitat destinarà a habitatge social 32 pisos, un d'ells de Terrassa

18.11.2019 | 12:31

La Generalitat posarà al servei de la Taula del Tercer Sector un total de 32 habitatges procedents d'herències intestades perquè siguin utilitzades com a pisos socials.

En concret, 13 dels 32 habitatges es troben a Barcelona, 3 a l'Hospitalet de Llobregat, 3 a Sant Feliu de Guíxols, 3 a Sallent i un a cadascun d'aquests municipis: Terrassa, Badalona, la Bisbal d'Empordà, Blanes, Canovelles, Girona, Granollers, Tarragona, i Viladecans.

La Junta d'Herència de la Generalitat ha pres aquesta decisió després que l'Agència de l'Habitatge de Catalunya hagi considerat aquests habitatges idonis per a cobrir les necessitats assistencials de les persones en situació d'emergència social o en risc d'exclusió residencial.

En un comunicat, el departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda ha assenyalat que els 32 habitatges procedeixen de finques urbanes repartides per tot el territori, i que se sumen als 17 pisos, també procedents d'herències intestades, que es van cedir el 2018 a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.