Treballs de neteja de la riera del Palau, aquest matí.

En marxa la desbrossada de la riera del Palau

12.11.2019 | 13:11

Les màquines i els operaris ocupen ja la llera de la riera del Palau per iniciar les tasques de neteja de vegetació i tala d'arbres que duen a terme l'Ajuntament i l'Agència Catalana de l'Aigua.

Les dues administracions han pactat les actuacions que cal fer a la riera. El projecte contempla la tala d'arbres i la retirada de soques, la desbrossada de les espècies arbustives i herbàcies, majoritàriament ginesta i esbarzer, que estan al mig de la llera i que obstaculitzen el seu correcte funcionament hidràulic. S'actuarà al tram urbà de la llera de la riera del Palau, situat entre l'avinguda de les Arts (Poble Nou-Zona Esportiva) i el sud dels jutjats de Terrassa (la Cogullada), a l'alçada del pont de la N- 150, el que abasta un tram de 4,370 quilòmetres de longitud.

Durant la setmana, també es posaran en marxa els treballs de desbrossada de vegetació i tala d'arbres a un tram de la riera de Rubí, d'uns 619 m de longitud, situat en la confluència entre les rieres del Palau i Les Arenes i el pont de Mossèn Perramon (Les Fonts), i a una zona del torrent Mitger, compresa entre la carretera B-122 i el carrer de Blanca de Centelles (Poble Nou- Zona Esportiva), de 350 metres de longitud. El pressupost d'adjudicació és de 80 mil euros i la previsió inicial és que els treballs finalitzin a principis de 2020.