El patinent elèctric E2.

Diari de Terrassa sorteja un patinet elèctric entre els lectors

29.10.2019 | 04:00

Diari de Terrassa està amb les noves formes de mobilitat sostenible i convida als seus lectors a participar en el sorteig d'un patinet elèctric E2 valorat en 299 euros. Es tracta d'un model de grans prestacions, amb bateria de liti de llarga duració, velocitat fins a 25 kms hora i una autonomia de 25 kms.

El patinet té una potència de 250 w. i una bateria de 6.6 Ah. Equipat amb llums davanteres i posteriors, el vehicle medeix: 105x44x115 cms.

Et convidem a comprar al diari i participar en el sorteig

d'uns dels vehicles més populars. Cada cop són més els ciutadans de totes les edats que aposten pel patinet elèctric pels seus desplaçaments urbans.

Per participar en el sorteig només cal comprar Diari de Terrassa i emplenar la butlleta que cada dia publicarem a les nostres pàgines. És important que ompliu totes les dades.

Un cop plena la butlleta, ens la podeu fer arribar per correu ordinari o bé podeu dipositar-la a les urnes que trobareu a les oficines de Diari de Terrassa (C/ Puig Novell, 14, 08221, Terrassa). També podeu deixar les butlletes al Carrefour Vallès (autopista C-58, polígon industrial de Can Parellada).

Teniu més d'un mes per emplenar tantes butlletes com vulgueu. La data límit és el 3 de desembre a les 14 hores. Com més presenteu, més possibilitats tindreu de ser la persona afortunada.

El nom del guanyador o guanyadora es coneixerà el dia 3 de desembre. El sorteig se celebrarà a les 17,30 de la tarda a la seu de Diari de Terrassa i el resultat és publicarà l'endemà.

La recepció de butlletes finalitza el pròxim dia 3 de desembre a les 14 hores