Portes obertes a l'església mormona

26.10.2019 | 04:00

L'Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies celebra, fins diumenge, una jornada de portes obertes al seu centre, al número 30 del carrer del Camí de Castellar. Aquesta església compleix enguany mig segle d'haver-se instal·lat oficialment a Catalunya.

"Per celebrar aquest històric aniversari, els Sants dels Darrers Dies han organitzat una sèrie d'esdeveniments que es van iniciar el mes de març i conclouran a finals d'any. Dins de les activitats previstes destaquen les jornades de portes obertes que es portaran a terme en tots els centres de reunions de l'Església a Catalunya i on es faran exposicions sobre la tasca de les seves organitzacions", diu l'església. A finals de 1969 van arribar els primers missioners a Catalunya, concretament a la ciutat de Barcelona. Un any després van arribar missioners a Terrassa i Sabadell.
L'Església compta a Catalunya amb més de 6.000 membres, tres estaques i una missió a Barcelona. "A més, el català és un dels 111 idiomes en què ha estat traduït el Llibre de Mormó", conclou l'església..