Onada de focs de contenidors de brossa: tretze en tres dies

22.10.2019 | 04:00

A Can Palet, tres incendis en poc més de mitja hora. I va haver-hi focs a Sant Llorenç i les Arenes-la Grípia-Can Montllor, i al Centre, i en més llocs. No menys de tretze incendis van cremar contenidors durant el passat cap de setmana a Terrassa.

El divendres, a les 8.30 de la tarda, els bombers van ser alertats d'un incendi de contenidors al carrer del Mas Adey, al Centre.

El dissabte, a les dues de la matinada, va cremar un recipient al carrer del Camí de Castellar, a Sant Pere. Vint minuts després, un altre al carrer del Doctor Cabanes (Centre). A les 9.50 de la nit es va saber d'un altre incendi, aquesta vegada al carrer del Sindicat. 35 minuts després va haver-hi un altre allí, en l'encreuament del carrer de Colom amb el del Sindicat. I una hora després, un altre en el mateix punt.

En dues hores
La matinada d'ahir va ser tremenda: vuit incendis entre les 4.30 i les 6.25. La successió vandàlica va començar al carrer d'Urquinaona i va seguir al de la Castellassa, al de Tàrrega, el de Joan XXIII i el carrer de les Borges Blanques.

Els tres últims incendis es van produir entre les 5.18 i les 6.30. Dos, como els immediatament anteriors, també al sector de les Arenes-la Grípia-Can Montllor: l'avinguda del Pintor Mir (en aquest cas es van cremar, almenys, dos contenidors) i el carrer d'Amposta. L'últim, al carrer de Dom Bosco.