El tema per les fotografies són els jardins i parcs de la ciutat, com el de la Casa Alegre.

Diari de Terrassa obre el seu reeixit concurs de fotografia

22.10.2019 | 04:00

"Posa imatge al nostre calendari". Aquest és el lema del concurs de fotografia endegat, per segon any consecutiu, per Diari de Terrassa. Els guanyadors aconseguiran que la seva foto aparegui al calendari de Diari de Terrassa del 2020.

Enguany, el tema són els parcs i jardins de la ciutat. Podran participar totes les fotografies enviades a la redacció (adreça electrònica: calendari@diarideterrassa.es) i el termini acabarà el 25 de novembre. Al cos del missatge hauran d'incloure's el nom, adreça i telèfon del participant i el títol de la foto. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotos originals i horitzontals, no manipulades digitalment i propietat del remitent.

El calendari es confeccionarà amb una selecció de les imatges rebudes, que se signaran amb el nom de l'autor. La participació en el concurs implica la cessió dels drets de publicació i reproducció de les fotos enviades. Les que no apareguin al calendari seran destruïdes de l'arxiu de Diari de Terrassa.

A més de la publicació de les fotos, el primer premiat rebrà una experiència a Heretat Oller del Mas pera dues persones (visita al castell i celler, tast de vins i olis, dinar amb maridatge de vins, dues ampolles de vi). El segon premi és una escapada romàntica per a dues persones a l'Hotel Don Cándido. El tercer, sis ampolles de vi i cava.