Raúl Sanz, director general de Diari de Terrassa, i el degà Ignasi Puig durant la signatura.

Col·laboració entre Diari de Terrassa i el Col·legi d'Advocats

10.10.2019 | 04:00

Diari de Terrassa prossegueix els seus contactes per a enfortir la seva relació amb les institucions més vigoroses de la ciutat. El dimarts, aquest mitjà de comunicació va signar un acord de col·laboració amb l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa (Icater). En virtut d'aquest conveni, s'estableixen condicions especials de subscripció per als advocats col·legiats en la institució egarenca.

Raúl Sanz, director general de Diari de Terrassa, i Ignasi Puig, degà del col·legi, van signar l'acord en les instal·lacions de la institució d'advocacia, al carrer de Gabriel Querol. El conveni signat permetrà reforçar els naturals vincles amb l'entitat i facilitar una major presència del rotatiu en el col·lectiu de l'advocacia local i comarcal. I al mateix temps, la col·laboració redundarà en la direcció inversa.

També és el primer pas per a futures col·laboracions entre les dues parts. Diari de Terrassa continuarà amb iniciatives similars. Convenis de contingut anàleg se signaran en les pròximes setmanes amb altres institucions de la ciutat. Es referma encara més el compromís d'aquest mitjà de comunicación amb el seu entorn.