Alfredo Vega (PSC) felicita el seu excompany de partit, Jordi Ballart, després que aquest fos investit alcalde.

El PSC acusa Ballart de mentir per justificar les seves promeses incomplertes

10.10.2019 | 04:00

El grup municipal del PSC va emetre ahir al matí un comunicat per desmentir "rotundament" les darreres declaracions públiques fetes per l'alcalde, Jordi Ballart, en una entrevista a Món Terrassa qui acusa l'anterior govern socialista d'haver deixat l'alcaldia en "números vermells".
Els socialistes consideren que Ballart "menteix, un cop més, sobre la gestió feta pel PSC al capdavant de l'Ajuntament". Neguen amb rotunditat
les acusacions fetes per l'actual batlle i asseguren que el darrer executiu encapçalat per l'alcalde Alfredo Vega ha deixat el Consistori amb un superàvit de 8,9 milions d'euros.
El PSC veu en les declaracions de Ballart un "intent desesperat de justificar-se davant el fet que és incapaç de complir amb tot allò que ha promès" aquests darrers mesos. A més, denuncien que, "mentre l'alcalde es queixa de falta de recursos, el nou govern incrementa en 600 mil euros anuals el cost de l'executiu local i els càrrecs de confiança". També critiquen el fet que "destina milers d'euros en fer publicacions propagandístiques i enviar-les a totes les llars de la ciutat". Els socialistes veuen una clara incongruència entre les paraules i els fets de Jordi Ballart.