Terrassa, esportiva i saludable

Terrassa, esportiva i saludable

16.09.2019 | 18:39

Més de 1.800 treballadors i treballadores d'un centenar d'empreses i institucions prenen part aquest cap de setmana als Corporate Games, que se celebra a Terrassa. Els participants han fet visible la seva implicació en la gran trobada deportiva en una desfilada que ha tingut lloc aquest dissabte, a la tarda, pel Centre de la ciutat.

La marxa ha sortit del Raval i ha finalitzat al Recinte Firal, on ha tingut lloc una festa de recepció i inauguració. Durant el seu recorregut, la desfilada ha estat amenitzada per grups de batucada -Som Maurina, Blacktucada i TerrassaSamba- i pel grup de foc del Torrent Mitger.
La marxa festiva ha sorprès a molts ciutadans que omplien el Centre, al capvespre, i molts preguntaven qui eren i els motius de la trobada.

Aquesta és la primera vegada que se celebren els Corporate Games a Catalunya. Es tracta d'un esdeveniment per fomentar l'esport i la vida saludable a les empreses. El programa de Terrassa ha ofert fins a 13 especialitats esportives, que s'han desenvolupat en diferents clubs i entitats. La clausura tindrà lloc el diumenge a la tarda al Recinte Firal.