Begut i amb una espasa i roba amb alarmes

14.09.2019 | 04:00

Conduïa begut i portava al cotxe una espasa, una navalla i roba possiblement robada, amb les alarmes posades encara. Policies municipals el van enxampar per una conducció anòmala.

Dimecres, a les deu de la nit, una patrulla de la Policia Municipal va observar com un vehicle feia una circulació rara i el va aturar al carrer de la Mare de Déu del Socors, a l'alçada del carrer de Sant Cosme, al barri de Ca n'Anglada.

Els agents van apreciar en el conductor i els passatgers simptomatologia d'haver consumit alcohol. Van instar el conductor a realitzar la prova estimativa d'alcoholèmia, que va donar una taxa positiva de 0,40 mil·ligrams.

Els agents van acompanyar a l'identificat a la Prefectura per realitzar les proves de contrast, amb resultats positius similars: 0,40 i 0,37 mil·ligrams.

El conductor va quedar denunciat administrativament per aquest fet, però la intervenció va concloure amb més denúncies i l'inici d'unes indagacions penals. En l'escorcoll del vehicle, els agents van localitzar una espasa, una navalla i peces de roba amb alarmes d'un establiment comercial.

La Policia Municipal va identificar a totes les persones que anaven al vehicle i va aixecar un acta per denunciar la tinença de les armes i el possible robatori. Els objectes van ser decomissats.