--
El detingut a Alcalá de Henares té 22 anys

Ingressa a la presó per assetjament sexual a internet arran de la denúncia d'un menor a Terrassa

27.08.2019 | 12:31

Un operatiu conjunt de Mossos d'Esquadra i Policia Nacional ha permès detenir a Alcalá de Henares (Madrid) un jove de 22 anys, que ja ha ingressat a la presó, com a presumpte autor dels delictes d'assetjament sexual a menors i pornografia infantil.

La recerca es va iniciar el juny del 2018, després que un jove de 13 anys denunciés a la comissaria de Terrassa que era víctima de ciberassetjament sexual, segons han informat aquest dimarts tots dos cossos policials.

El menor va relatar que un any enrere havia contactat amb ell un usuari d'un joc online d'una plataforma de videojocs i que, després de guanyar-se la seva confiança, va aconseguir que aquest li facilités les claus d'accés dels seus comptes a les xarxes socials.
Un dia, amb l'excusa dels mals resultats que el menor va obtenir en una de les partides del videojoc, l'arrestat li va exigir la primera imatge amb un alt contingut sexual.

Quan la situació es va fer insostenible el menor ho va explicar tot als seus pares, que van decidir denunciar-ho a la Policia.