--
Carrer del Periodista Grané, on està ubicat el comerç objecte ahir de robatori.

Reté una dona acusada de robar en un comerç

13.08.2019 | 15:30

Una de les dues va aconseguir escapar, en un primer moment, però l'altra va ser retinguda després d'haver col·laborat en el robatori de la bossa de mà de la propietària d'un comerç.
Els fets van passar ahir a la tarda a Sant Pere Nord. Una persona va trucar a la Policia Municipal explicant que tenia retinguda una dona que havia comès un robatori i que es trobaven a la cantonada dels carrers de Mossèn Tatcher amb el d'Ullastrell. Una vegada en el lloc, les unitats policials van ser informades per la propietària d'un establiment comercial, ubicat al carrer del Periodista Grané, que la dona que es trobava retinguda havia actuat amb una altra dona que havia marxat en una direcció diferent.
Segons la demandant, li havien sostret la seva bossa de mà del darrere del taulell de la botiga i l'havien empès i donat diversos cops fent que caigués a terra i fent-se mal en una mà. La dona que havia marxat corrents es va endur la bossa sostreta.
Els fets van ocórrer quan una de les dones havia entretingut a la propietària del comerç demanant-li detalls d'alguns dels objectes exposats, mentre que l'altra havia accedit darrere del taulell sostraient la bossa de mà.
Quan els agents van identificar a la persona retinguda, van veure que li constava una ordre judicial de recerca, detenció i presentació. La dona que havia marxat amb la bossa de mà va tornar a l'establiment i una altra dotació policial va comprovar que també portava diversos objectes que havia sostret també de l'establiment. Els agents van procedir a la detenció de les dues dones i a la corresponent instrucció de diligències.