--
El Suprem autoritza a Rull a sortir de presó per l'operació del seu fill

El Suprem autoritza a Rull a sortir de presó per l'operació del seu fill

20.07.2019 | 04:00

El Tribunal Suprem ha concedit permís a l'exconseller Josep Rull per a sortir de presó el pròxim 20 d'agost per a poder acompanyar al seu fill en una operació.

La Sala ha dictat una provisió en la qual estima la petició de Rull, en presó provisional al centre penitenciari de Lledoners. La Junta de Tractament va emetre un informe favorable a la seva sol·licitud, de la mateixa forma que la Fiscalia no es va oposar sempre, diu, que es faci amb la seguretat adequada.

D'aquesta forma, el tribunal permet a Rull sortir de presó el pròxim 20 d'agost a les 6.30 hores i tornar una vegada hagi finalitzat l'operació del seu fill. Els magistrats recorden al centre penitenciari que haurà d'adoptar les mesures de seguretat necessàries per als desplaçaments i la custòdia a l'hospital infantil, i als Mossos d'Esquadra que evitin que la sortida tingui una altra finalitat.

Serà la tercera vegada que el diputat suspès de JxCat surti de presó. Totes elles per a assistir a les proves diagnòstiques al seu fill.