--
Josep Rull, en la seva declaració davant del Tribunal Supremo

El Suprem autoritza la sortida de Josep Rull per l'operació del seu fill

19.07.2019 | 15:30

El Tribunal Suprem ha concedit permís al exconseller Josep Rull per a sortir de la presó el pròper 20 d'agost per a poder acompanyar al seu fill en una operació. La Sala ha dictat una provisió en la qual estima la petició de Rull, en presó provisional en Lledoners (Barcelona).La Junta de Tractament va emetre un informe favorable a la seva sol·licitud, de la mateixa forma que la Fiscalia no es va oposar, sempre que es faci amb la seguretat adequada.
D'aquesta forma, el tribunal permet a Rull sortir de presó el proper 20 d'agost a les 6.30 hores i tornar una vegada hagi finalitzat l'operació del seu fill, que no revesteix de gravetat. Els magistrats recorden al centre penitenciari que haurà d'adoptar les mesures de seguretat necessàries per als desplaçaments i la custòdia a l'hospital infantil, i als Mossos d'Esquadra que evitin que la sortida tingui una altra finalitat a l'autoritzada.
Serà la tercera vegada que el diputat suspès de JxCat surti de presó, totes elles -com també en aquesta ocasió- per a assistir a les proves diagnòstiques al seu fill.