Gent DT / Comerç
Ela Reis porten regals tecnològics

Ela Reis porten regals tecnològics

06.01.2019 | 04:00

Un de cada tres ciutadans espera que arribin els Reis Mags per a rebre un regal tecnològic. Així ho confirma la firma Worten, referent del sector de la distribució d'electrodomèstics i electrònica de consum, que ha realitzat un estudi a Espanya a través de Beruby sobre els hàbits dels espanyols a l'hora de comprar regals en l'època de Nadal i Reis Mags.
Els dispositius electrònics són els principals productes triats a l'hora de regalar-se alguna cosa, afirma un de cada tres enquestats. Els articles de moda, perfums o cosmètica, i oci són els que li segueixen en el rànquing de preferències.

El telèfon intel·ligent és el principal dispositiu tecnològic triat per a fer-se un regal, com afirma un 44% dels enquestats. La tablet (23%), la càmera de fotos (17%) i l'ebook (17%) són els dispositius tecnològics més comprats després del telèfon intel·ligent. A l'hora d'estimar la despesa mitjana, aquesta se situa al voltant del 195 euros de promig.

Idealo.es, el comparador de preus online líder a Espanya també ha analitzat la demanda de productes en la web al llarg de l'any i descobreix que, un any més, els productes més buscats són sobretot d'àmbit tecnològic. En el seu estudi destaca que els mòbils intel·ligents són els més sol·licitats a la carta dels Reis. Líder indiscutible del Black Friday 2018, el telèfon intel·ligent s'ha convertit, a més, en una eina clau per a fer compres online i, previsiblement, aquesta tendència augmentarà en el futur. 

Noticias relacionadas


Ja hi col·laboren:
Informa't 93 7283717