Un festival d'hoquei amb mamis de tot el món

18.11.2018 | 04:00
Un festival d'hoquei amb mamis de tot el món

Els dies 3, 4 i 5 de maig de 2013, les instal·lacions del Club Egara van acollir la primera edició de l'European Mami's Hockey Festival, un torneig internacional per a dones majors de 32 anys. El festival pretenia ser un aparador per a una nova forma d'entendre l'esport, sumant igualtat i benestar en una iniciativa transversal de caràcter tant esportiu com social.

La primera edició va reunir al Pla del Bon Aire a 25 equips i més de 300 jugadores, la gran majoria mares dels nois i noies que jugaven a les diverses categories inferiors dels clubs. El torneig va aconseguir un èxit rotund tant a nivell esportiu, com social i organitzatiu.

Els últims anys, aquest festival s'ha transformat, gràcies a l'esforç del club terrassenc i l'acollida del món de l'hoquei herba, en un esdeveniment de referència a nivell mundial. Durant tres dies, les dones que hi participen gaudeixen de l'hoquei però també de les diverses activitats musicals, gastronòmiques i lúdiques que s'organitzen
Aquest any, el torneig, que arribava a la sisena edició, va reunir a unes 350 mamis de diferents nacionalitats pertanyents a més de 30 equips.

L'organització del torneig ja prepara la setena edició, que se celebrarà els dies 24, 25 i 26 de maig de 2019 a l'Egara. Per a més informació, poden consultar la següent pàgina web: emhf.egara.es.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook