Tres coccions

14.10.2018 | 04:00
Tres coccions

Saltejar, fregir...
Tal i com indica el llibre "Delicias al wok" (Lunwerg Editores, 2018), en aquesta "paella" es poden dur a terme diferents coccions. La més coneguda és la de saltejar els aliments, per la facilitat amb què el wok assoleix unes altes temperatures. Aquest estri també resulta apte per fregir, donat que la seva forma i profunditat permet encabir la quantitat d´oli necessària per tal de realitzar aquest tipus de cocció.

... i també bullir
Encara que pugui resultar sorprenent, el wok serveix alhora per cuinar al vapor. Això sí, per fer-ho caldrà que tinguem a mà un accessori addicional. En concret, una olla a vapor. Aleshores es tractarà de posar aigua al wok (omplint-lo entre 2,5 i 5 centímetres) i de col·locar-hi l´esmentat accessori i els aliments a sobre, de manera que el fum del vapor els vagi cuinant de mica en mica.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook