El millor moment, el migdia o la tarda

15.07.2018 | 04:00

Per comprendre millor quantes calories consumim en un gelat és necessari saber quina despesa energètica fem al dia. En aquest sentit, el doctor Luis Bello explica que un home necessita unes tres mil calories diàries i una dona al voltant de dues mil dues-centes o dues mil tres-centes. "Això s´ha de distribuir al llarg de tot el dia, per la qual cosa en l´àpat principal, que ha de ser el de migdia, lo normal és que en prenguem unes sis-centes o set-centes", exposa.

El facultatiu, doncs, afirma que la millor hora per prendre un gelat és al migdia o a la tarda. En canvi, subratlla que cal evitar consumir aquest tipus d´aliments a la nit ja que, en aquest moment, els sucres no arriben a cremar-se a causa de la falta d´activitat física i es transformen en greix.
Segons indica l´especialista, podem consumir gelats més enllà del dissabte i el diumenge. Consumir gelats tres o quatre vegades a la setmana no suposaria cap problema. "El gelat és millor que el dolç, però no tant com la fruita, per la qual cosa mai hem de substituir, encara que tinguem molta calor, fruita per gelat", conclou.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook