Gent DT / Motor

Llogar vehícles, una tendència

19.05.2018 | 04:21
Llogar vehícles, una tendència

Llogar un vehicle és una bona opció en tots els sentits. No només pel que respecta a fer-ho, per exemple, durant unes vacances i en el cas d´un cotxe a escala particular. En altres àmbits, empreses, entitats o, simplement, per moments d´oci, llogar pot representa una sèrie d´avantatges pels clients.

Es pot necessitar un lloguer d´un automòbil durant una estada a una altra contrada, sigui a l´estranger o no però també, en el cas de les empreses, per tal de fer un trasllat o entregar un producte i, pel que sigui, a la flota del negoci no es disposa d´un vehicle ideal per aquella tasca.

Una altra necessitat pot venir del desplaçament d´una entitat que ha d´anar lluny de la seva localitat a fer una exhibició o a disputar un partit d´un esport i no és aconsellable fer-ho en cotxes particulars. És l´hora de llogar un autocar. Les empreses del sector, disposen de diferents models, cadascun de la seva mida, per si s´han de desplaçar més o menys persones.

També es pot necessitar un vehicle, de la dimensió que sigui, per un motiu festiu, sigui per un comiat de solter, un casament o una festa concreta. Comptar amb un autocar, en aquest cas, i amb un conductor aliè a la celebració, és un aspecte molt interessant pels usuaris.

Un dels punts a destacar, quant a beneficis, és el de la llibertat de moviments, la comoditat i l´estalvi, ja que surt molt més a compte un desplaçament unificat en un autocar llogat, per exemple, que no pas que cadascú es desplaci pel seu compta. I més, si el destí és molt llunyà.

Desplaçament a l´escola
Un dels sectors que també pot tenir la necessitat de comptar amb un vehicle de lloguer són les escoles que estan més allunyades dels nuclis urbans. Hi ha molts centres educatius que ho tenen inclòs en les seves tarifes, ja que molts pares no poden acompanyar-los pel tema dels horaris o d´altres. Per això, els responsables de l´escola posen a la seva disposició un servei d´aquesta mena. A més, quan hi ha excursions o visites a equipaments culturals o d´altres sectors per part dels alumnes, també es fa necessari un vehicle pel desplaçament.

Això també és vàlid per molts clubs esportius, que tam bé estan situats fora dels límits de la ciutat i que, habitualment, posen a disposició dels seus associats o practicants més joves, una forma de desplaçament per assistir als entrenaments setmanals.

Pel que fa a les empreses, a més de la possibilitat que necessitin en un moment concret un vehicle de transport, també poden necessitar-ne un pel desplaçament de clients que els vénen a visitar. Un servei que els vagi a buscar a la seva estació d´arribada, sigui de tren o a l´aeroport i que, un cop finalitzada la seva estada, els torni al mateix punt de sortida, representa un estalvi en les despeses i, a més, suposa més comoditat i llibertat de moviments. Es tracta de trobar la satisfacció dels clients de l´empresa i, per això, facilitar una millor estada resulta beneficiós, a la llarga.
Altres utilitats positives

És un element molt a tenir en compte, a més, el fet que llogar un vehicle suposa estar sota l´empara d´una empresa, que vetllarà per un servei sense problemàtiques. El client tindrà sempre un telèfon per acudir en cas d´incidència o dificultats derivades de la utilització del vehicle en qüestió.

Pel que fa als preus, les empreses de lloguer de vehicles disposen d´un escalat per tal d´arribar a totes les demandes i a totes les butxaques. Al seu catàleg, tenen vehicles de totes les mides i capacitats, per facilitar l´adaptació dels usuaris.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook