Gent DT / Motor

Stern Motor presenta el nou Classe A de Mercedes-Benz

12.05.2018 | 04:21
Stern Motor presenta el nou Classe A de Mercedes-Benz

Stern Motor, concessionari del grup Movento ubicat a Terrassa, Sabadell, Vic i Manresa, va presentar ahir en societat el nou vehicle de la marca alemanya Mercedes-Benz: el model Classe A. L´esdeveniment, que es va celebrar a Torrebonica (Terrassa) va comptar amb més de nou-cents convidats d´Stern-Motor.

Durant l´acte, que va ser conduït per la periodista i presentadora Elisabet Carnicé, els assistents van poder comprovar de primera mà totes les novetats i millores del nou Classe A, exposat als jardins de la Finca Mas Viver de Torrebonica. Seguidament, van gaudir d´un exclusiu còctel i del concert del grup de pop Mishima.

"Estem molt contents de donar la benvinguda al nou Mercedes Classe A, la quarta generació d´aquest model, i estem convençuts que tindrà una gran acollida entre els nostres clients", van afirmar Joan Bautista Colomer i Joaquim Badia, gerents d´Stern Motor. "El nou model té unes prestacions i un disseny que el fan únic", van afegir.

Més espai interior
El renovat Mercedes Classe A és modern i dinàmic, mantenint el luxe i el gust. Les nombroses innovacions tecnològiques, com el sistema multimèdia MBUX ("Mercedes-Benz User Experience") i d´altres novetats, el col·loquen a l´avantguarda de la tecnologia.

A més, el nou model guanya espai interior respecte el seu antecessor, oferint un nivell superior de confort, sempre amb les màximes prestacions de seguretat i assistència a la conducció.

Stern Motor pertany al grup Movento, branca d´automoció de Moventia, present a les comarques del Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona amb les disset marques que representa.

És un dels grups d´automoció més destacats del seu entorn i cada any ven més de 25 mil vehicles, tant nous com d´ocasió. Movento pertany al grup Moventia, un grup empresarial dedicat a la mobilitat, compromès amb les persones, amb la societat, el medi ambient i la qualitat de tots els seus serveis. 

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook