Gent DT / Estil

Pentinats a l'última moda

21.05.2017 | 04:22
Pentinats a l'última moda

És clar que els homes es preocupen cada cop més per la seva estètica i la imatge personal: es cuiden amb productes especials, usen xampús adequats al seu tipus de cabell, s´arreglen la barba, van molt sovint a la perruqueria... La importància per la bellesa fa temps que ha deixat de ser una cosa només de dones. Els homes també volen estar a l´última de les tendències i portar un tallat de cabell o un pentinat a l´última moda. Això si, cadascú segons el que l´afavoreixi, ja que, que es porti una cosa no vol dir que a un li quedi bé. Per això cal conèixer tot el que està de moda i escollir el que millor li queda a un.

Enguany, la tendència a l´alça és l´estil urbà masculí, tot i que no es deixen de banda els tupès, el rapat, la ratlla al costat o fins i tot el rapat, tan còmode quan arriba la calor.

El famós Undercut
Tot i que ja es va començar a portar el 2016, aquest any l´Undercut serà un dels tallats per home que més es portarà. L´essència d´aquest pentinat està a rapar-se els costats i la part de darrere, deixant el cabell més llarg a la part central i posant un èmfasi especial en què es vegi el contrast entre la zona rapada i la del cabell. Partint d´aquesta base, només queda escollir algun dels pentinats que permeti anar a la moda i afavoreixi.

Així, si ets un amant del cabell curt, pots pentinar el teu cabell enrere i aplicar una mica de cera o laca perquè aguanti. Tot i que si vols un look més informal, pots deixar que caigui algun tros de cabell caigui sobre el front. Amb mitja cabellera també es pot dur deixant caure el cabell cap a un costat, recollint-te´l amb una cua o amb un tupè, pentinats que també estan a l´última.

La ratlla al costat, amb línies molt marcades i efecte a cabell mullat també és un pentinat molt "in" aquest any. Un look molt formal que s´ha vist sobretot a les passarel·les i que de segur serà ben copiat.

El tupè resisteix
Sens dubte, el tupè és el pentinat que més s´ha portat en els últims anys i que segueix estant a la cresta de l´onada. Si sempre t´ha agradat però mai t´has atrevit a fer-te´l, encara hi ets a temps. A més, cadascú escull l´alçada del tupè que desitgi, no cal que sigui massa exagerat. Això si, el que has de tenir en compte és que la part central del cabell ha de ser més llarga de la dels laterals i la nuca.

Però si ets dels pràctics, no pateixis. El cabell gairebé rapat (Buzz com s´anomena) està completament de moda. Cal que tinguis en compte però, que si ve és molt afavoridor per alguns, depenent del tipus de cara que tinguis pot no ser-ho tant. Això si, es tracta d´un look molt còmode que no necessita que li dediquis massa temps i és perfecte pels mesos de calor que ara arriben.

Torna el cabell llarg
Si ets dels atrevits i busques una imatge diferent, aquesta tendència estrella i urbana és la teva. Això si, requereix molta paciència i una bona quantitat de cabell. A més, estàs de sort si decideixes deixar-te créixer el cabell ara perquè la mitja cabellera també es porta, el que farà més fàcil la transició. Aquesta sempre destil·la un encant especial.
Amb aquest tipus de look et serà molt fàcil dur una altra tendència de moda, el monyo. Es tracta d´un estil que porten molt els hipsters i que consisteix a fer-se un monyo força fluix en la part superior de la nuca o per la meitat. Depenent de l´ocasió, pots deixar-te més o menys cabells solts, que et donaran el toc informal.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Noticias relacionadas