Propostes originals

09.04.2017 | 04:22
Processó de Setmana Santa a Baena.

Ruta 66
Un tour de 16 dies eb autocaravana per les autopistes i carreteres que conformen la famosa Ruta 66 dels Estats Units, promoguda el 1923 per Cyrus Avery quan començaven les primeres converses sobre una xarxa nacional de carreteres. Proporciona la llibertat de viatjar sense horaris, al vostre aire i sense haver de fer i desfer contínuament l´equipatge, a la vegada que facilita conèixer altres viatgers durant l´estada als càmpings i parcs nacionals del país. Viatges Tejedor també dóna la possibilitat de fer-ho en cotxe o moto.

Setmana Santa a Baena
Reconeguda com a festa d´interès turístic nacional, la Setmana Santa de Baena ha mantingut durant els últims quatre segles elements que la fan única i espectacular de veure. Els seus tres mil jueus i el seu particular repic de tambors són la principal referencia per als turistes vinguts d´arreu del món que omplen quilòmetres de carrers. A més, posseeix una particularitat: les diferents confraries fan la processó respectant l´ordre dels fets de la Passió de Jesús.

Directe a l´Havana
Per primera vegada, es pot agafar un vol directe des de l´aeroport d´El Part fins a l´Havana, la capital de Cuba. Baraka Travel Club és el primer majorista a oferir aquests programes gràcies a Plus Ultra Línies Aèries, que posa a la venda un total de 5.540 places cap a aquesta destinació del Carib, una de les més demandades dels últims anys segons Baraka. L´aposta representa una oportunitat de negoci per a les agències de viatges catalanes i, per això, la majorista Baraka Travel Club ha creat un catàleg especial de programes que es beneficia de la facilitat de transport entre Barcelona i la capital cubana.

Camí de Santiago
Hi ha fins a 22 camins tradicionals, sent els principals el primitiu –el primer en ser recorregut i el més curt, però força complicat-; el camí nord (de la costa) declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 2015; el camí francès, el més conegut a nivell internacional; i l´aragonès, el que compta amb més històries i llegendes però també el més difícil, ja que passa per un dels trams més complicats dels Pirineus, Somport. Si es fa per Setmana Santa es poden trobar processons espectaculars a diverses poblacions, i la suavitat de les temperatures el fan molt adequat. A més, no hi ha problemes per trobar plaça d´hostalatge com a l´estiu. Es pot fer a peu, en bicicleta o a cavall.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook