Diversió amb els més petits

09.04.2017 | 13:13

Si voleu marxar de vacances de Setmana Santa amb la família, us donem algunes opcions que fan les delícies dels més petits€ i no tan petits! Des de les seves oficines a Barcelona i a Terrassa, a Baraka Club de Viatges us poden brindar la informació i l´ajuda en la gestió d´aquesta escapada de la rutina que ens ofereix aquest mes d´abril!

Viles rurals
Una manera de passar els dies a la natura i gaudint dels elements del camp en entorns amigables i molt adequats per als més petits. Amb activitats especials per tenir cura dels animals de granja, de les plantes, de l´hort... Hi ha viles rurals a Cardona, Sant Hilari Sacalm, Arenes..., amb ofertes especials per a aquesta Setmana Santa.

A prop
També hi ha opcions properes a Catalunya, com una visita a la ciutat emmurallada de Carcassona, a la Catalunya Nord, que es complementa molt bé amb el recorregut pel parc reserva africana de Sigéan. I si volem anar cap al sud, podem gaudir tots amb el recorregut per dins de l´oceanogràfic de València.

Capitals europees
Per a nens una mica més grans, a partir de 5 anys, ja es poden fer rutes o escapades a ciutats europees que representen un atractiu, amb museus i recorreguts pensats per a ells. Per exemple, París (la ciutat de DisneyLand), Roma (capital de l´antiga civilització), Londres (amb el Museu Britànic)... I també triomfen opcions com Amsterdam o Brussel·les, que ofereixen recorreguts amb bicicleta per a tota la família. A la web mieskapada.com (la plataforma de reserves de viatges de Baraka) hi ha opcions amb diverses activitats per triar, algunes orientades a famílies.

Resta del món
Altres opcions més llunyanes ens porten cap a hotels-ressort a República Dominicana o Mèxic, on serà difícil treure´ls de les càlides aigües del Carib, o de la piscina! I, si són amants dels animals, un safari fotogràfic a Kenya o Tanzània els portarà a viure una aventura que recordaran tota la seva vida.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook