Menjazz: la gastronomía se une al jazz

17.03.2017 | 04:21
Menjazz: la gastronomía se une al jazz

Entre el 15 de març i el 2 d´abril, és a dir, durant els dies que dura el festival, Terrassa també exposarà el seu potencial gastronòmic. La bona música es barrejarà al llarg d´aquestes setmanes amb la possibilitat de tastar tapes i plats per a tots els gustos. El motiu és que quaranta restaurants s´han sumat al Menjazz. Les alternatives aniran des de demanar una tapa i beguda per a 3,5 euros fins al menú degustació que per 75 euros ens posarà damunt la taula el restaurant Capritx, que té una estrella Michelin. També hi haurà menús "bistró" (compostos per diverses tapes i dues begudes) i menús gastronòmics per a totes les butxaques. Les jornades del Menjazz estan organitzades pel Gremi d´Hostaleria de Terrassa i Comarca. Qui participi al Menjazz pot demanar una de les butlletes de les jornades. Quan vagi als establiments que s´han adherit a la iniciativa, l´hi poden segellar. I si reuneix quatre segells de locals diferents, optarà al sorteig d´un viatge al Festival de Jazz de París.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook