Gent DT / Salut & Bellesa

Mesoteràpia: ventre pla

12.03.2017 | 04:00
Mesoteràpia: ventre pla

Aquesta setmana el sol ha brillat més radiant i les temperatures han estat més suaus. Som a les portes de la primavera i del bon temps. Per això al març pensem ja en les vacances de Setmana Santa i en les primeres escapades a la platja. No és estrany que ara hi hagi una major recerca de tractaments reductors i anticel·lulítics de cara a "l´operació biquini". Si el que més ens preocupa és la nostra figura i l´acumulació de greix la medicina estètica disposa de solucions efectives per resoldre aquest problema com ara la mesoteràpia corporal. Aquesta tècnica en cas de sobrepès es combina també amb dietes i exercici.

La mesoteràpia, com expliquen des de la Sociedad Española de Medicina Estética, és una tècnica mèdica ideal per al tractament de la cel·lulitis i per eliminar els dipòsits de greix en zones localitzades. És un procediment no quirúrgic senzill, ràpid i gairebé indolor, com afegeixen els experts.

Consisteix a infiltrar, sota la superfície cutània i a una finíssima agulla una combinació de subs-tàncies naturals d´homeopatia. Un cop introduïts a la zona a tractar tenen efectes reductors, circulatoris, reafirmants, remodeladors i de drenatge de les toxines.

De manera especial aquest tractament està indicat per activar la circulació local, alliberar el greix acumulat i nodrir i oxigenar els teixits. Abdomen, flancs, glutis, cartutxeres, braços i bessons són les zones del cos on més s´aplica. Els resultats d´aquesta tècnica són visibles en la segona o tercera sessió d´infiltracions. No obstant, les clíniques especialitzades recorden que són necessàries de 6 a 12 sessions amb una freqüència setmanal per a que el tractament assoleixi la seva funció final.

Anar a un centre acreditat ens assegurarà la qualitat d´aquest servei, sota control mèdic. Abans del seu inici, el pacient es sotmetrà a un test i una prova d´al·lèrgia per comprovar que no existeix cap risc de reaccions de la pell.
A més dels seus bons resultats al cos, aplicada a la zona de la cara, la mesoteràpia també té uns efectes molt interessants. Amb vitamines, minerals, enzims i àcid hialurònic a baixa concentració serveix com a bioestimulador facial. Així, a més de regenerar la pell i d´induir a la formació de col·lagen donar una brillantor especial. Una tècnica sorprenent per descobrir.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook