Gent DT / Salut & Bellesa

La medicina estètica et prepara per a l'estiu

25.02.2017 | 04:22
La medicina estètica et prepara per a l'estiu

Aviat arribaran els dies assolellats i les temperatures suaus com a clars indicis de què s´acosta la primavera. Serà el moment de començar a revisar l´armari i d´emprovar-nos les peces de roba més lleugera. I al descobrir-nos davant el mirall potser trobem que el nostre cos necessita un tractament d´emergència per estar a punt per a l´estiu.

Les dietes professionals a mida i els tractaments amb aparells revolucionaris són les dues fórmules màgiques que ens brinda la medicina estètica per poder canviar allò que no ens agrada, sigui de la nostra silueta o del nostre cutis, per sentir-nos més joves i més bé de cara al bon temps.

Mans expertes
Si optem per un dels tractaments a la carta de les clíniques de medicina estètica (de remodelació corporal com a complement a la dieta, exfoliants per preparar la pell per al sol, amb efecte lifting o de depilació professional) hem de parar atenció sempre en l´elecció del centre. Si ens volem assegurar que el tractament és a càrrec d´un professional, el primer requisit de tots és que triem un establiment ben acreditat.

Congrés a Màlaga
Tal i com van explicar a Màlaga experts de la Sociedad Española de Medicina Estètica (Seme) segueix existint una "falta de conscienciació" sobre la importància de què qualsevol tractament sempre ha de ser aplicat per professionals. Aquesta actitud suposa "importants riscos per a la salut dels pacients i l´absència de garanties de què el tractament arribi als resultats esperats".

Una de les fites aconseguides per Seme ha estat paralitzar la normativa que permetria aplicar tractaments mèdico-estètics en centres de bellesa sense supervisió mèdica. Així es va comentar al Congrés Nacional de Medicina Estètica celebrat la setmana passada a Màlaga. En aquest congrés es van presentar les últimes tendències i avenços tecnològics en medicina estètica. Avui dia els centres disposen d´unitats de nutrició, antiaging, de tractaments facials i corporals... Fins i tot, per combatre la suor i d´estètica de zones íntimes. Tot perquè arribis a l´estiu ben guapa! 

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Noticias relacionadas