Gent DT / Salut & Bellesa

Cames: en forma i sense varius

29.01.2017 | 04:00
Cames: en forma i sense varius

L´estrès, l´augment de pes, passar moltes hores dempeus o asseguts, els canvis hormonals... Són factors que afecten directament el nostre sistema cardiovascular i, en conseqüència, les nostres cames pateixen i reflecteixen els canvis o mals hàbits amb petites aranyes, varius i d´altres trastorns. L´envelliment també influeix en l´aparició de venes varicoses, un fenomen que s´accentua en dones a partir dels 65 anys.

Lluir unes cames impecables i amb una pell suau i sense imperfeccions, mostres d´una bona circulació, és un luxe de què no totes les dones poden presumir. En molts casos les petites aranyes vasculars i també les varius tenen una solució definitiva amb l´ajut de modernes tècniques de medicina vascular. De vegades les varius no només són una preocupació estètica sinó que també poden amagar un problema de salut, de mal funcionament del retorn venós, que necessita la supervisió d´un metge. Eliminar-les és, en alguns casos, la millor opció.

Els mesos de fred són, precisament, la temporada alta de tractaments de les varius. Un examen mèdic a temps a la consulta pot detectar trastorns més greus d´insuficiència venosa a què no paràvem atenció. 

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook