Les millors ciutats per a les rebaixes

08.01.2017 | 04:00
Les millors ciutats per a les rebaixes

Si t´agrada molt anar de rebaixes, i precisament tens un viatge programat o la possibilitat de fer-lo, pren nota de les ciutats on gaudiràs d´allò més d´aquest període:

Barcelona Aquí s´ofereixen autèntiques joies a preus que no podries imaginar. A més, molt a prop hi ha la Roca Village, un outlet amb les marques top a preus increïbles.

Londres Les rebaixes comencen el 26 de desembre i duren fins al 31 de gener. El millor d´aquesta ciutat és que condensa totes les tendències.
Dubai És el paradís de les compres de luxe. Al gener se celebra el Dubai Shopping Festival, un dels esdeveniments de compres més importants amb descomptes que arriben al 75%.

Andorra Aquest petit país és conegut per la baixa fiscalitat dels productes i té un període de rebaixes que va del 18 de desembre al 18 de març.

París La capital de la moda no podia faltar. Un referent són les Galeries Lafayette, que ofereixen moda per a tots els gustos i butxaques.

Milà Si hi ha una ciutat per excel·lència que rendeixi culte a la bellesa i la sofisticació, aquesta és Milà. I durant tot el mes de gener està de rebaixes.

Faro L´Algarve portuguès és un dels destins preferits pels espanyols per anar de rebaixes. El bon temps, la proximitat i el fet que les rebaixes comencin abans han posat aquest lloc de moda.

Madrid Els descomptes poden arribar al 45% i, a cada barri, pots trobar coses excepcionals. També hi ha les típiques Zara, H&M i Massimo Dutti. 

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook