Les acadèmies també s'hi apunten

04.12.2016 | 04:00

No només els bars organitzen activitats per practicar l´anglès mentre prens una cervesa o un refresc. Algunes escoles d´idiomes també s´hi han engrescat. FIAC organitza cada primer dijous de mes (de 20h a 21.30h) al Soul Pub de Terrassa el FIAC Pub Quiz, un esdeveniment on passar una bona estona jugant al més pur estil dels pubs anglesos i aprendre l´idioma en un entorn lúdic. És gratuït i obert a tothom. No cal tenir un nivell mínim d´anglès, per participar-hi només cal ser major de 18 anys i confirmar l´assistència a fiacpubquiz@gmail.com ja que les places són limitades. "Es viu l´idioma d´una forma diferent, en un entorn lúdic fora de les classes, distès i jugant; la millor forma de practicar-lo", assegura Marta Valls, cap de Màrqueting i Comunicació de FIAC.

El primer Pub Quiz de FIAC va tenir lloc en el 50è aniversari del centre, com una activitat més de celebració, i com que va tenir molt èxit aquest any l´han recuperat. "És semblant al Trivial, i es juga per equips. Cada equip té un full de respostes sobre la taula. La persona que dinamitza va ´cantant´ les preguntes (amb el suport d´un powerpoint) i es deixa un temps perquè els equips discuteixin les respostes i les anotin al full. Al final de tot, es fa recompte de punts i els qui han encertat més preguntes guanyen. El premi varia segons l´edició, i és bastant simbòlic (una ampolla de cava, uns bombons, etcètera)", explica la professora de FIAC Núria Casanovas. "Posem a prova la cultura general, els coneixements de ciència, de cinema, d´actualitat popular€ Una mica de tot", afegeix.

La primera sessió d´aquesta temporada va tenir lloc el 3 de novembre, quan deu grups van participar al concurs de preguntes i respostes en anglès.

Aquest dijous es va celebrar la segona trobada de l´any d´una iniciativa que FIAC vol que es converteixi en un referent a Terrassa.
D´altra banda, a International House de Terrassa (carrer de la Rasa, 50), organitzen dos o tres dissabtes al trimestre (d´11 a 13h) el Language Cafe, una iniciativa per practicar l´anglès i prendre te o cafè amb tastets i especialitats preparats pel professorat. Hi poden participar alumnes, exalumnes, els seus amics i familiars i els membres de les entitats col·laboradores. Avui en celebren una sessió. L´entrada val tres euros.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook