Al desembre i al gener, també de nit

27.11.2016 | 04:00
Al desembre i al gener, també de nit

La Biblioteca Central de Terrassa tornarà a obrir el pròxims mesos de desembre i gener en horari nocturn, pensant en els estudiants que es troben en època d´examens. En concret, l´horari de la BCT serà de dilluns a dissabte, de 20.30 a les 00 hores. Durant aquests dos mesos, l´equipament cultural oferirà el servei d´aula d´estudi amb wifi, però no l´oferta de biblioteca pròpiament dita (és a dir, de préstec, informació i consulta de fons).

D´aquesta manera, la BCT tornarà a obrir de nit per als estudiants (sobretot, pensant en els universitaris) després que ja ho fes per primera vegada a inicis d´aquest any, en una prova pilot, però no a l´època dels examens previs a l´estiu.
Durant el mes de gener del 2016, una mitjana de setanta estudiants van acudir a l´espai nocturn de la BCT. Si seguim fent referència a les xifres convé assenyalar que, al segon trimestre de l´any, cada dia van visitar la Biblioteca Central de Terrassa un total de 1.302 usuaris. Un 15 per cent d´ells van utilitzar el servei de préstec, mentre que un 8 per cent van emprar el d´internet.

A banda dels més de 97 mil llibres que resguarda la BCT, a aquest magatzem del coneixement també hi ha 10.580 enregistraments sonors, 8.791 gravacions de vídeo i un fons electrònic compost per 2.393 documents.

Continuem amb els números. Les últimes dades que ens ha facilitat l´Ajuntament indiquen que, al segon trimestre de l´any, hi havia a la BCT un total de 46.158 usuaris inscrits.La Biblioteca també compta amb un espai virtual on podem consultar-hi la programació i d´altres informacions. Hem de teclejar www.terrassa.cat/es/bct.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook