Gent DT / Motor

GLC Coupé: el tot terreny més esportiu

25.09.2016 | 04:00
GLC Coupé: el tot terreny més esportiu
GLC Coupé: el tot terreny més esportiu

Dinamisme, disseny i funcionalitat en un sol model. Aquestes són les qualitats de l’últim llançament de la marca alemanya: el nou GLC Coupé que es va presentar dijous al vespre en primícia en una gran festa social. Més de 500 convidats van poder veure de prop l’última creació de Mercedes-Benz en una vetllada organitzada pel concessionari Stern Motor, del grup Movento, amb seu a Terrassa i Sabadell. La vetllada va comptar amb un convidat d’honor, el monologuista Quim Masferrer, que va posar el toc d’humor en el seu rol televisiu de “foraster” de TV3. Els clients van poder apropar-se als vehicles del nou model que estaven exposats als jardins del Castell de Sant Marçal, a Cerdanyola, on va tenir lloc la festa.
“Estem encantats de donar la benvinguda a aquest tot terreny cupè, que és el quart i últim model de la gamma SUV de Mercedes-Benz”, va dir a la festa el gerent de Stern Motor, Joan Bautista Colomer. “Estem convençuts que tindrà una molt bona acollida entre els nostres clients”, va afegir.

Noves experiències al volant
Dissenyat per a aquells que busquen diferenciar-se i viure noves experiències, el nou model és un SUV de mida mitjana que fusiona la robustesa d’un tot camí amb l’estètica i el comportament d’un potent esportiu.

La família Mercedes-Benz no para de créixer i el GLC Coupé creix també en tots els sentits. Les nombroses innovacions tècniques que inclou aquest model el fan exclusiu. Amb un impressionant disseny cupè, tracció integral 4Matic, fars Led Hugh Performance, paquet cromat exterior i canvi automàtic de nou velocitats 9G-Tronic, aquest vehicle conjuga el confort en la conducció amb l’agilitat esportiva.
Amb cinc programes de conducció Dynamic Select, el seu dinamisme i agilitat es poden regular amb un tipus de suspensió dinàmica d’amortiment ajustable. Així, aquest model disposa d’un tren de rodatge esportiu de sèrie amb dos possibles execucions: Dynamic Body Control i Air Body Control. El canvi automàtic 9G-Tronic aporta al vehicle un nivell superior de confort amb una agilitat en la conducció totalment esportiva.

Com és habitual en les creacions de la marca de l’estrella, les seves innovacions tècniques es combinen amb la màxima seguretat al volant.

Aquest cupè ja està disponible al mercat espanyol i es comercialitza a un preu de a partir de 52.000 euros, en funció dels seus extres. Els clients interessats tenen vuit models a triar: entre quatre propulsors de gasoil, tres de benzina i un model híbrid endollable. Tots els vehicles cupè de gasoil estan equipats amb un sistema de tractament de gasos.

Mercedes-Benz ofereix també un model híbrid endollable, el GLC 350, que consta de tracció integral amb nivells mínims de consum i emissions. El vehicle híbrid pot recórrer fins a 34 quilòmetres en règim exclusivament elèctric. Gràcies a la seva funció “boost” accelera de 0 a 100 km/h en un temps de 5,9 segons.

En definitiva, Mercedes torna a posar una nova estrella al firmament, un nou membre de la família dels tot terrenys de mida mitjana, amb fort caràcter i resistència a la carretera. Perquè el plaer de conduir no té límits. 

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook