Gent DT / Motor

AMG GT R: Concebut per als amants de la velocitat

12.07.2016 | 04:20
AMG GT R: Concebut per als amants de la velocitat
AMG GT R: Concebut per als amants de la velocitat

Del circuit de competició més dur del món, directament a la carretera. El nou AMG GT R de Mercedes-AMG és un vehicle de sèrie, però amb un equipament on prima la tecnologia de competició.

La concepció bàsica amb motor davanter central i canvi de grup V8 biturbo de 430 kW/585 CV, a més de les profundes modificacions al tren de rodatge, el perfeccionament aerodinàmic i les mesures de construcció lleugera intel·ligent, constitueix el fonament d´una experiència inèdita de conducció.

Un vehicle molt especial
L´exclusiva pintura especial «AMG green clar magne» proclama a distància l´estirp d´aquest vehicle esportiu, en el desenvolupament del qual ha assumit un paper essencial el llegendari «infern verd», l´històric circuit nord de Nürburgring. Els parafangs eixamplats davant i darrere augmenten l´ample de via i milloren la tracció per tal d´incrementar la velocitat als revolts.

El nou faldó davanter amb elements actius, l´aleta posterior de grans dimensions i el nou faldó posterior amb difusor doble milloren les propietats aerodinàmiques del vehicle. Un altre element dissenyat per accentuar el dinamisme són les lleugeres llandes forjades, calçades de sèrie amb pneumàtics de competició.

Més novetats
En destaquen especialment la direcció activa en les rodes posteriors, el control de tracció regulable, la suspensió amb ressorts ajustables i la regulació electrònica addicional.

La nova graella AMG Panamericana en el radiador revela a primera vista el caràcter peculiar del AMG GT R.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook