Gent DT / Motor

El Pick-Up Premium de Volkswagen

03.07.2016 | 04:00
El Pick-Up Premium de Volkswagen
El Pick-Up Premium de Volkswagen

Robust i de qualitat superior, el nou Amarok Aventura, de Volkswagen Vehicles Comercials, també atraurà els clients de SUV tradicionals. El futur pick-up Premium del segment “B” estarà propulsat per l’última generació de motor V6. Pot aconseguir una velocitat de 193 km/h i una acceleració de 0 a 100 km/h en 7,9 segons.

A l’interior es presenta amb moltes novetats, entre les quals s’inclou una atractiva cabina, amb una pantalla multifunció en color per al model de llançament Aventura i sistemes de radionavegació d’última generació. Per al conductor i l’acompanyant, també proporciona seients ergoConfort ajustables en catorze posicions.

Espai assegurat
Amb tot, es presenta com una atractiva alternativa gràcies a l’elevada posició dels seients, a la bona visibilitat panoràmica i a l’alta qualitat de l’interior. A més, tot i les dimensions del vehicle, l’accés a l’interior és molt senzill perquè les portes s’obren de forma àmplia i els agafadors ajuden a pujar a la cabina.
Un dels punts més destacats són els seients davanters, que són ajustables elèctricament (catorze posicions) perquè proporcionin més espai. Són opcionals i es presenten amb coixins laterals de disseny esportiu. L’altura i la posició longitudinal es poden ajustar prement un botó, els graus i l’amplària del suport lumbar es poden canviar i l’angle entre el coixí i el respatller també es pot regular.

Un altre aspecte destacat de l’interior és el panell d’instruments, totalment redissenyat, que emfatitza les línies horitzontals, la clara divisió de les superfícies i la presència de nombrosos compartiments d’emmagatzematge, que faciliten la vida als passatgers.

El volant multifunció també facilita al conductor utilitzar la ràdio, el telèfon o la pantalla multifuncions. El model Aventura ve amb una pantalla 3-D en color.

Setembre de 2016
Els preus del nou Amarok a Alemanya parteixen dels 25.720 euros inicials per a la versió Trendline amb tracció posterior, doble cabina, motor TDI V6 i 163 CV (EU6, disponible a partir del segon trimestre de 2017), per la qual cosa és solament 940 euros més car que l’anterior model d’entrada amb cabina doble i motor TDI de quatre cilindres de 177 CV.

L’Amarok Aventura, el més alt de la gamma amb el motor TDI V6 de 224 CV, tracció total 4Motion i caixa del canvi de 8 velocitats, surt per 46.525 euros nets i es llançarà a finals de setembre de 2016.
Una opció a tenir en comp- te pel seu atractiu i el seu caris- ma.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook