El pregón de la Festa Major

01.07.2016 | 21:30

Bona Tarda a Tothom!!!!
Abans de començar, en nom i representació de totes entitats que agrupem a les Malalties Minoritàries, agraïm aquesta oportunitat de fer aquest PREGÓ i fer-nos més visibles, a la nostra ciutat.
Per nosaltres és un veritable honor i responsabilitat!!!!
Ens varem quedar sorpresos, però tanmateix plens d´ il€lusió. S´ ens va generar un gran dubte de com podríem fer un PREGÓ, i el primer que ens va venir al cap va ser buscar el significat de la paraula PREGRONAR. I segons el diccionari de l´ Institut d´ Estudis Catalans, PREGONAR: "Divulgar, esbombar". Com a exemple diu "pregonar una cosa als quatre vents". Arrel d´ aquesta definició la nostra cara és va il€luminar quin millor lloc o moment de pregonar als quatre vents la tasca que realitzem les entitats a la nostra ciutat.
Som un total de 8 entitats a Terrassa, que agrupem i donem suport a persones i familiars diagnosticats de qualsevol tipus de Malalties Minoritàries. Totes tenim noms i cognoms, tot i que encara som unes grans desconegudes.
Segurament algunes de les nostre Entitats ja ens coneixeu ja que a la nostra ciutat, fa anys que portem a terme diversitat d´ esdeveniments benèfics amb la única finalitat de seguir recaptant fons per la tasca investigadora, millorar la qualitat de vida dels pacients i familiars. D´ altres fa poc que comencen, però també les veureu lluitant contínuament, només necessitem que els nostres veïns, ens segueixin recolzant, ja que avui és un problema d´ un familiar nostre, però demà pot ser un dels vostres. Que millor forma que acabar amb aquestes malalties des de la seva arrel, i que ningú torni a patir una vida d´ incertesa, de pors i patiments.
Així doncs, donar-vos les gràcies perquè sabem que tenim el vostre suport, els vostres ànims i el vostre caliu tant i tant necessari per tots nosaltres.
Ens ha tocat un paper dur, molt dur a la vida, però amb la solidaritat de la nostra ciutat i del tot l´ equip humà del nostre Ajuntament, des de el nostre Alcalde (Jordi Ballart), la nostra Regidora (Maruja Rambla), fins tot l´ equip de Salut Comunitària (Albert, Rosa, Montse, Mati i M. Àngels). Estem plens d´ esperança, mirem al futur d´ una altre forma, amb ganes, empremta i il€lusió. Hem fet molta feina, i molta més que podrem fer, la ciència avança i es gràcies a aquestos esforços comuns que ho aconseguirem.
Entre todos podemos salvar vidas, y este es nuestro único objetivo, SAVAR VIDAS
Empieza nuestra Fiesta Mayor, disfrutad de ella, porque aquellos que a día de hoy no pueden disfrutarla, lo puedan hacer en un futuro no muy lejano.

MOLT BONA FESTAR MAJOR!!!
GRÀCIES!!!!!

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook