GentDT/Comerç

Última setmana de la campanya dels 3.000 euros

27.06.2016 | 04:00
Última setmana de la campanya dels 3.000 euros
Última setmana de la campanya dels 3.000 euros

Un televisor de plasma. Un pernil. Un lot de cremes. Unes ulleres de sol d’últim model. Un ordinador. Potser un vestit per alguna ocasió especial i un penjoll a joc. O una ampolla d’aquell vi que tant t’agrada. Sense oblidar algun detall pels teus. Les possibilitats són infinites i els terrassencs ja poden anar posant la maquinaria en marxa perquè entrem a l’última setmana de la campanya “Terrassa una gran botiga”, en la que qualsevol dels participants pot tenir l’oportunitat que li toquin 3.000 euros.
Com ja sabreu, cada cop que es fa una compra en algun dels establiments participants es lliura una butlleta que s’omple amb les dades personals requerides i es diposita a l’urna especial de la campanya. Segons informen els organitzadors, enguany s’han lliurat totes les urnes disponibles i s’han acabat totes les butlletes impreses. En aquest sentit cal destacar que hi ha comerços, sobretot els d’alimentació, que les van acabant i sovint n’han de demanar més –com és el cas de Casa Evaristo, el Mercat de la Independència o la Plataforma Cárnica-. Com que no hi ha límit de participació, cada persona pot omplir tantes butlletes com vulgui. Així que com més compres feu i més paperetes dipositeu, més possibilitats tindreu de ser escollits en el sorteig.

Per triar i remenar
La passada edició va ser la Lourdes Sallés, una veïna de C n’Aurell, l’afortunada. Acompanyada de la seva filla de 10 anys, va recórrer un total de 14 establiments entre els que es trobaven Electro J. Pastor, el Mercat de la Independència, Opticalia, Perfumeries Gemma o Petrovallès.
I això mateix serà el que li passarà a principis de juliol al guanyador d’enguany. Les dates exactes tant del sorteig com de la jornada de compres es donaran a conèixer aviat.
Però mentre no arriba el gran dia, el que s’ha de fer es aprofitar al màxim les últimes oportunitats i omplir quantes més butlletes millor ja que així, les possibilitats de guanyar el premi s’incrementaran. I és que participar és molt fàcil, només cal omplir la papereta que s’entrega a qualsevol dels establiments participants.

Present també a les xarxes socials
Twitter. “Terrassa, una gran botiga”. Així  és com es presenta la iniciativa dels 3.000 euros en aquesta plataforma. Una campanya que entra ja a la seva recta final i que està pensada per comerços i ciutadans.
Facebook. També sota el nom de “Terrassa, una gran botiga”, es pot accedir a tota la informació i les novetats de la campanya dels 3.000 euros que serveix per promocionar el comerç local.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook